Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@10:42:11 GMT

اسرار پری دریایی باستانی فاش می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۸۹۳۵

اسرار پری دریایی باستانی فاش می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی لایومینت گزارش داد، این موجود اسرارآمیز که حدود ۳۰ سانتی‌متر طول دارد، بین سال های ۱۷۳۶ و ۱۷۴۱ در جزیره شیکوکو واقع در اقیانوس آرام کشف شد و حالا در یک معبد در شهر آساکوچی ژاپن نگه داشته می‌شود.

این موجود مو، دندان و ناخن دارد و پایین تنه آن از پولک پوشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه علوم و هنر کوراشیکی قصد دارند به کمک سی تی اسکن پرده از راز این مومیایی عجیب و غریب بردارند.

هیروشی کینوشیتا از انجمن فولکلور اوکایاما می‌گوید این موجود عجیب احتمالا در زمان خود اهمیت دینی داشته است.

به گفته وی، مردمان ژاپن در قدیم معتقد بودند با خوردن گوشت پری دریایی فناناپذیر خواهند شد.

در کنار این مومیایی، یک نامه تاریخی متعلق به سال ۱۹۰۳ نیز پیدا شده که ظاهرا توسط مالک قبلی آن نوشته شده است. در این نامه می‌خوانیم: یک پری دریایی به تور ماهیگیری یک ماهیگیر افتاد. ماهیگیر خبر نداشت که پری دریایی صید کرده است بنابراین آن را به بازار برد و به عنوان یک ماهی عجیب و غریب فروخت. اجداد من این پری دریایی را خریدند و آن را به عنوان یک گنجینه خانوادگی نگه داشتند.

این مومیایی ۴۰ سال پیش در یک محفظه شیشه‌ای به نمایش گذاشته شده بود اما حالا آن را در یک گاوصندوق ضدحریق نگه می‌دارند.

کوزن کوییدا، کاهن اعظم معبد آساکوچی، می‌گوید: در سال های اخیر دست دعا به سوی این مومیایی دراز کرده بودیم به این امید که شاید کمی از بحران شیوع کرونا کاسته شود.

اما محققان دیدگاه عملگرایانه‌تری درباره این موجود دارند. یافته‌های آنها درباره پری دریایی مومیایی شده تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی منتشر خواهد شد.

کد خبر 662429

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پری دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • درخواست کاپیتان ذوب‌آهن از کمیته انضباطی
  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • تنها بازمانده دوران باستانی زمین/ عکس
  • دینگونک؛ هیولایی مرموز که استعمارگران را می‌ترساند! (+عکس)
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • یک کشف علمی از جنس اشعار «خیام»؛ فسیل انسان در حمّام خانۀ شما! (+عکس)