Web Analytics Made Easy - Statcounter

کودکان زیادی در سراسر دنیا با چالش‌های عجیبی متولد می‌شوند که هر انسانی را شگفت زده می‌کند.

به گزارش شریان نیوز،برخی کودکان از آغاز زندگی با چالش‌های بزرگی مواجه هستند و برخی دیگر هم توانایی‌های عجیبی دارند که وجود این توانایی‌ها در یک کودک دور از انتظار است. هر یک از این کودکان منحصر به فرد، یک داستان زندگی باورنکردنی برای گفتن دارند که در ادامه این مطلب به نمونه‌هایی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوچک‌ترین بچه دنیا

در سال ۲۰۰۶ کودکی در آمریکا متولد شد که تنها ۲۱ هفته سن داشت. این در حالی است که هیچ انسانی در خارج از رحم مادر زودتر از ۲۳ هفته زنده نخواهد ماند، ولی این کودک که آملیا نام داشت زنده ماند. او  که در هنگام تولد تنها ۵۰۰ گرم وزن داشت حتی در آن توانایی گریه کردن را هم نداشت. آملیا با چند ماه زندگی در دستگاه  در بیمارستان از آنجا مرخص شد و هم اکنون با سلامتی زندگی می‌کند.

پسر قورباغه‌ای

در سال ۲۰۰۷ در نپال کودکی متولد شد که  پزشکان همچناندر مورد ویژگی های آن شگفت زده اند. این کودک فاقد گردن و سرش بسیار بزرگتر از بدنش بود. همچنین چشمان بسیار بزرگی داشت که اورا شبیه به قورباغه کرده بود. او تنها نیم ساعت زنده بود، اما در همین مدت کم هم توجه جمعیت عظیمی را به خود جلب کرد. مادر این کودک اظهار کرده بود در دوران بارداری هیچ داروی مصرف نکرده است و هیچ مشکل جسمی و روحی در دوران بارداری نداشته است. 

پسر بچه سه دست

در سال ۲۰۰۸ در چین کودکی به دنیا آمد که در کمال تعجب سه دست داشت. این بیماری بسیار نادر به علت مشکلات ژنتیکی در او به وجود آمد و باعث تشکیل سه دست در او شد. پزشکان پس از یک عمل طاقت فرسا موفق شدند بازوی سوم این کودک را جدا و او را درمان کنند.

 پسری با ظاهری شبیه ماهی 

در یک اتفاق نادر کودک چینی که با یک بیماری پوستی متولد شده بود، دارای پوستی بود که از سر تا پا با فلس پوشیده شده بود، به همین دلیل به او لقب پسرماهی داده اند. متاسفانه این بیماری یک بیماری لاعلاج است که به علت خارش مداوم و محدودیت حرکتی، کیفیت زندگی را محدود می‌کند. آب سرد و برخی کرم‌های دارویی کمی او را تسکین می‌دهند. این بیماری پوستی  ارثی است و وقتی هر دو والد ژن این اختلال را داشته باشند به کودک منتقل می‌شود. بیش از ۱۶ هزار کودک هر سال با این بیماری به دنیا می‌آیند.

دختر  پری دریایی 

 نوزادانی که با این بیماری به دنیا می‌آیند پاهایشان به هم متصل است. برخلاف بیشتر کودکانی که با سندروم پری دریایی به دنیا می‌آیند، پا‌های شیلو به دلیل مسیر شریان‌های خون اصلی در پاهایش قابل جداسازی نیستند. این بیماری باعث شده شیلو رحم، مثانه یا روده بزرگ نداشته باشد و تنها یک کلیه نسبتا سالم داشته باشد. 

 او به مدرسه رفت و الهام بخش کودکان سراسر جهان شد و در سال ۲۰۰۹ تولد ۱۰ سالگی خود را جشن گرفت، اما در  همان سال به دلیل تبدیل سرماخوردگی به ذات الریه  و ناتوانی جسمش برای مبارزه با آن به ایستگاه آخر زندگیش رسید.

دختر یک ساله با بدنی ۸۰ ساله

وجود یک بیماری و اختلال پوستی نادر در کودک یک ساله چینی سبب شد تا او مانند یک زن ۸۰ ساله به نظر برسد. این دختر که در سال ۲۰۱۱ به دنیا امد "یوکسین" نام دارد و به سبب بیماری اش لقب مادر بزرگ را گرفته است. گفته می‌شود که او به یک بیماری بسیار نادر پوستی بنام کاتیس لاکسا مبتلا است. کاتیس لاکسا به بافت‌های پوستی بدن حمله می‌کند و باعث چروکیدگی، شل شدن اندام‌های پوستی و از بین بردن سلول‌های جوان پوست خواهد شد.

بیشتر بخوانید: عجیب‌ترین و جالب‌ترین حقایق دنیای دوقلو‌ها!/ از طول عمر مادران تا زبان مخفی بین دوقلوها

نوزاد۷ کیلویی

در سال ۲۰۰۷ و در سیبری کودکی متولد شد که رکورد سنگین‌ترین نوزاد متولد شده را شکست. او در زمان تولد نزدیک به ۷.۷۵ کیلوگرم وزن داشت. مادر او می‌گوید در زمان بارداری همه چیز مصرف می کرده است و بیشتر غذاهایش حاوی کربوهیدرات بوده است. فرزند قبلی این مادر هم بیش از ۵ کیلوگرم در زمان تولد وزن داشته است.

دختر بچه یک چشم

در سال ۲۰۰۶ دختری به دنیا آمد که تنها دارای یک چشم بر صورتش بود. به گفته پزشکان این دختر بچه هندی به علت استفاده مادرش از قرص‌های ضدسرطانی به این صورت بدنیا آمده بود، این درحالی است که برخی از پزشکان دیگر، تنها مشکلات ژنتیکی را عامل این رخداد می دانند.  این دختر نتوانست زیاد زنده بماند و پس از یک روز فوت کرد.

پسری که سالی ۵ بار می میرد

در شهر گلاسکو در کشور اسکاتلند پسری زندگی می‌کند که دچار سندرمی خاص است که باعث می‌شود قلب او ناگهان از کار بیفتد. قلب او  معمولا در هر حمله ۷ دقیقه از کار می‌افتد و در این مدت اعضای خانواده وی که همگی برای کار با دستگاه شوک الکترونیکی آموزش دیدند وی را کمک می‌کنند. بیماری او  سندرم مرگ ناگهانی  نام دارد.

کودکی که از گرما می میرد

کودکی که به خاطر ابتلا به یک بیماری ژنتیکی نادر، بدن او قادر به تبادل حرارت با محیط نیست و در واقع هیچگاه عرق نمی‌کند از موارد عجیب دیگر است. پدر و مادر این کودک مجبورند همیشه او را با استفاده از دستگاه‌ها خنک کننده، اسپری آب و تکه‌های یخ خنگ نگاه دارند، در غیر اینصورت احتمال مرگ کودک بر اثر بالارفتن زیاد دمای بدنش وجود دارد.

پسری که همیشه کودک باقی می ماند

در سال ۱۹۸۹ کودکی به دنیا آمد که هنوز ویژگی‌های یک پسربچه با صورت تپل و صدای تیز را دارد. او به دلیل بیماری نادری به نام سندروم هایلندر هنوز به سن بلوغ نرسیده است، زیرا این بیماری روند پیری جسم را بسیار کند می‌کند. به نظر می‌رسد روند رشد او تا نوجوانی عادی بوده و سپس متوقف شده است. 

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟

نویسنده و تصویرگر کتاب کودک می‌گوید: در دهه هشتاد قالب تصویرگران تمرکزشان روی برنده شدن در جشنواره‌های خارجی بود و کار را بدون متن می‌فرستادند به جشنواره‌ها و پس از دریافت جایزه متن به آن اضافه می‌شد، همین امر نیز موجب شد تا متن و تصویر آثار با هم هماهنگ نباشد. علاوه بر این تصویر نیز ویژه کودک نبود، امروز شاهد ساختار بهتر تصویرگری کتاب‌ها هستیم و از نظر رنگ‌پردازی بیشتر باب میل کودکان است.

به گزارش ایسنا، سمانه قاسمی نویسنده و تصویرگر کتاب کودک، درباره وضعیت ادبیات کودک و نوجوان گفت: یک‌سری از ناشران که کتاب‌های جدید منتشر می‌کنند، روی کیفیت کارها نیز با تمرکز بیشتری فعالیت دارند و رنگ کتاب‌ها نسبت به گذشته بهتر شده است. هر چند کتاب‌های ترجمه همچنان در بازار کتاب بیشتر از تالیف دیده می‌شود، اما در سال‌های اخیر یک‌سری از ناشران آثار تالیفی خوبی را منتشر کرده‌اند که در حد رقابت با آثار تصویرگری خارجی است و کارهای قابل قبولی است که وزن کتاب کودک را سنگین‌تر کرده‌ است؛ امیدوارم که تالیف بیشتر از ترجمه در بازار نشر دیده شود.

او سپس گفت: خوشبختانه در انتشارات کانون آثار نوقلمان نسبت به سایر ناشران بیشتر دیده می‌شود، اما این نسبت به آنچه که از کانون انتظار می‌رود همچنان اندک است و به نظرم کانون پرورش فکری باید روی تصویرگری آثار بیشتر کار کند.

قاسمی در پاسخ به این پرسش که تصویرگران کتاب کودک تا چه اندازه به دنیای کودکان امروز نزدیک هستند، توضیح داد: خوشبختانه اتفاق خوبی که رخ داده این است که بعد از یک دوره‌ای به‌ویژه در یک دهه اخیر تصویرگران، بیشتر به بازار ایران توجه کردند. در دهه هشتاد قالب تصویرگران تمرکزشان روی برنده شدن در جشنواره‌های خارجی بود و کار را بدون متن می‌فرستادند به جشنواره‌ها و پس از دریافت جایزه متن به آن اضافه می‌شد، همین امر نیز موجب شد تا متن و تصویر آثار با هم هماهنگ نباشد. علاوه بر این تصویر نیز ویژه کودک نبود. اما از یک سالی به بعد آنقدر حجم اتفاق‌هایی از این دست زیاد شد که خود مولفان و تصویرگران متوجه این کمبود در بازار کتاب شدند و امروز شاهد ساختار بهتر تصویرگری کتاب‌ها هستیم و از نظر رنگ‌پردازی بیشتر باب میل کودکان است. ضمن این‌که در تصویرسازی‌ها از حس هنری بزرگسالانه کم شد و بیشتر به درک کودک توجه شد که این پیشرفت خوبی است. ضمن این‌که نسل جدید تصویرگران واقع‌گراتر وارد این عرصه شدند.

نویسنده کتاب «چرخ چرخ بچرخان» همچنین درباره ورود کتاب‌های الکترونیک و نسخه دیجیتالی آثار و تاثیر آن بر عرصه تصویرگری بیان کرد: ما افزونه به کتاب داریم و عروسک به آن معنا در حوزه کتاب کودک نداریم. اما یک‌سری از کتاب‌ها همراه با لوح فشرده فیزیکی هستند و یا «کیو ار کد» پشت جلد آثار هست. به نظرم این اتفاق‌ها تاثیری روی تصویرگری نداشته است، اما تعدادی از ناشران کتاب‌هایی تولید می‌کنند که هم با کیفیت است و هم چیزی به کتاب افزوده‌اند که می‌توان آن را در دسته اسباب‌بازی‌ها قرار داد. البته بیشتر این آثار خارجی است و ترجمه می‌شود و در پایان با کیفیت خوب نیز چاپ می‌شود. این بخش از کتاب کودک و بخصوص خردسال که بیشتر تمایل به این سمت دارد به بخش تالیف باید افزوده شود و از سوی دیگر نیز هنرمندان خودمان باید تالیف و تصویرگری این کتاب‌ها را انجام دهند که حمایت ناشر در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

قاسمی در پایان درباره آینده کتاب و ادبیات کودک گفت: من آینده را خوب می‌بینم و به نظرم کتاب همچنان فروش دارد و کودک و نوجوان به کتاب علاقه‌مند است چرا که سرگرم‌شان می‌کند. این را والدین نیز به خوبی درک کرده‌اند و به سمت کتاب گرایش دارند. کمی مشکلات مالی در بازار کتاب وجود دارد که همواره بوده و باید به نوعی این مشکل ازسوی مدیران حل شود. امیدوارم که بچه‌ها روز به روز کتاب‌خوان‌تر شوند.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

 انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • روز دختر ۱۴۰۳ + استوری، عکس، متن و پیام تبریک
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از دوستی سریع‌ترین و کندترین حیوانات دنیا
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان
  • غرق شدگی کودکی تیرانی در کانال آب
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!